Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
Hirdetés
 


Rólunk

Dány községünkben az 1988-as év közepén sok baráti és rokoni kéz segítsége által családi házból átalakított büfét nyitottunk.

Az épület hamar kinőtte magát,ezért a fiatalabb korosztályra is gondolva 1997-ben egy emeleti pizzériával bővítettük üzletünket,ami a fiatalok kedvenc szórakozó helyévé vált.

Az első időkben egy kis villanyserpenyőben,néhány fajta pizzával kezdtük meg a sütést.

A szórakozóhely és a pizza is hamar a fiatalok kedvence lett,ezért választékunkat is bővítve átálltunk egy négy tepsis villanysütőre.

Közben a lakosság igényeit is kielégítve,megkezdtük községünkben a házhoz szállítást is.

Ennek szintén nagy sikere lett,bővítettük ismét a pizza kínálatot és más különböző ételeket is bevezettünk,szintén sikerrel.

Ma már 2 aknás samott köves pizzakemencében sütjük pizzáinkat és a környező településeket is ellátjuk,melyet a lakosok örömmel fogadnak.

A pizza készítés a fő profilunk,ezért a hagyományos pizzák mellet készítünk családi,töltött és desszert pizzákat is ,melyek egyedi recept alapján készülnek.

Az alsó szinten működő büfé reggel 6-órától áll vendégeink rendelkezésére,az emeleti szint délután 14-órától fogadja vendégeit,ahol a hangulatos zene mellett biliárdasztal és póker asztal is rendelkezésre áll.

Itt vállaljuk osztálytalálkozók,születésnapok és családi összejövetelek lebonyolítását 50 főig.

Szemben található a sportpálya,ezért nyitásunk óta a focisták és törzsdrukkerek kedven szórakozó helye is lettünk.

Reméljük megelégedésükre visszatérő vendégeink lesznek!

Szekeres András Tulajdonos,üzletvezető

10929971_720028701447128_1484702919068523330_n.jpg