TörténetünkDány községünkben az 1988-as év közepén sok baráti és rokoni kéz segítsége által családi házból átalakított büfét nyitottunk.


Az épület hamar kinőtte magát,ezért a fiatalabb korosztályra is gondolva 1997-ben egy emeleti pizzériával bővítettük üzletünket,ami a fiatalok kedvenc szórakozó helyévé vált.


Az első időkben egy kis villanyserpenyőben,néhány fajta pizzával kezdtük meg a sütést.


A szórakozóhely és a pizza is hamar a fiatalok kedvence lett,ezért választékunkat is bővítve átálltunk egy négy tepsis villanysütőre.


Közben a lakosság igényeit is kielégítve,megkezdtük községünkben a házhoz szállítást is.


Ennek szintén nagy sikere lett,bővítettük ismét a pizza kínálatot és más különböző ételeket is bevezettünk,szintén sikerrel.


Ma már 2 aknás samott köves pizzakemencében sütjük pizzáinkat és a környező településeket is ellátjuk,melyet a lakosok örömmel fogadnak.


A pizza készítés a fő profilunk,ezért a hagyományos pizzák mellet készítünk családi,töltött és desszert pizzákat is ,melyek egyedi recept alapján készülnek.


Az alsó szinten működő büfé reggel 6-órától áll vendégeink rendelkezésére,az emeleti szint délután 14-órától fogadja vendégeit,ahol a hangulatos zene mellett biliárdasztal és póker asztal is rendelkezésre áll.


Itt vállaljuk osztálytalálkozók,születésnapok és családi összejövetelek lebonyolítását 50 főig.


Szemben található a sportpálya,ezért nyitásunk óta a focisták és törzsdrukkerek kedven szórakozó helye is lettünk.


Reméljük megelégedésükre visszatérő vendégeink lesznek!


Szekeres András Tulajdonos,üzletvezető